Verplaatsen ALV 2021

Verplaatsen ALV 2021

27 mei 2021

Het is gebruikelijk dat de Onderlinge Uitvaartmaatschappij “De Laatste Eer Drachten U.A.” haar leden in de maand mei uitnodigt voor de jaarlijkse

 

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

 

Vanwege de Corona-crisis heeft de Raad van Bestuur in overleg met de Raad van Commissarissen, gezien de adviezen van het RIVM en de maatregelen van de overheid, besloten om de ALV dit jaar niet in mei te organiseren.

 

Gezien het tempo van vaccinatie verwachten we op 29 september de ALV fysiek te kunnen organiseren. Een uitnodiging daarvoor zal uiterlijk twee weken daarvoor in de regionale krant en op onze website worden gepubliceerd.

 

De vergadering zal dan zoals gebruikelijk worden gehouden in ons nieuwe centrum “Slingehof”, Overstesingel 1 te Drachten.

 

Wij wensen alle leden een goede zomer toe en hopelijk bent en blijft u gezond. Graag zien we u op onze ALV na de zomer. Overigens bent u ook de komende maanden, na telefonische afspraak (met inachtneming van de gebruikelijke richtlijnen van RIVM), van harte welkom op ons kantoor in Slingehof om u van advies te voorzien over uw verzekering of een uitvaart.

 

Met hartelijke groet,

 

 

Raad van Bestuur DLE Drachten

Terug