Slingehof toen en nu

In de vorige eeuw ontstaan als uitvaartcentrum. Nu gegroeid naar een plek voor ontmoeting en afscheid.

Voor iedereen

Slingehof is gebouwd op de fundamenten van het uitvaartcentrum dat er sinds de jaren zestig stond. Dit uitvaartcentrum aan de Overstesingel in Drachten is ooit opgericht door De Laatste Eer Drachten. Slingehof is toegankelijk voor iedereen. Lid of geen lid, iedereen is welkom!

Ruimte voor afscheid

Het nieuwe Slingehof, dat in maart 2019 is geopend, wordt beheerd door De Laatste Eer Drachten. Gastvrouw Elly van Goethem: “Het oude was gedateerd, we konden er niet meer voldoen aan de wensen van onze gasten. En hun wensen vervullen is nu precies wat ik zo belangrijk vind. Mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte bieden om afscheid te nemen op hun eigen manier. Een uitvaartcentrum waar alles kan. Daar gaan we voor.”

Ruimte voor ontmoeting en inspiratie

Slingehof. Uitzicht op de levendigheid van een woonwijk en tegelijkertijd op rust, stilte, groen, een begraafplaats. De locatie maakt Slingehof ook tot een bijzondere plek voor ontmoeting en inspiratie. De aula en koffiekamer bieden ruimte voor herdenkingsbijeenkomsten, jubilea, lezingen, vieringen, kerkelijk samenzijn en kleine concerten.

Meer weten? Bel Elly van Goethem >