De mogelijkheden in gastvrij Slingehof

Kom op adem in Slingehof. De plek waar alle ruimte is voor een afscheid en een uitvaart op jouw manier. En ook de plek voor iedereen die zijn leven wil verrijken door ontmoeting en inspiratie. Slingehof maakt het mogelijk. Ontdek de mogelijkheden.

Dit kan allemaal…

In het verrassend lichte, open en warm ingerichte pand van Slingehof kan meer dan je denkt. Je kan op ieder moment – 24 uur per dag – je overleden dierbare bezoeken, omdat je een eigen sleutel hebt. Rustig bijkomen of bijpraten in de familiekamer. Een livestream en een geluidsopname maken van de plechtigheid. Foto’s of video presenteren tijdens de afscheidsdienst. Een ruimte huren voor de condoleance, terwijl de uitvaart elders plaatsvindt. Met al je vragen rondom het gebruik van uitvaartcentrum Slingehof kun je tercht bij onze gastvrouw Elly. 

 … maar ook dit behoort tot de mogelijkheden!

  Slingehof is niet alleen een plek voor afscheid en uitvaart. Het is ook een centrum voor ontmoeting en inspiratie. En dus kan je bij ons terecht voor een herdenkingsbijeenkomst, lezing, koffieconcert, viering of themabijeenkomst. Maar ook even binnenlopen na het bezoeken van een graf.

Eten en drinken

Wij hechten veel waarde aan een gastvrij onthaal. Daarbij hoort ook de zorg voor de inwendige mens. Met onze catering sluiten we aan bij jouw wensen. Of het nu voor een kleine bijeenkomst is of voor een groot gezelschap van mensen. Uiteraard met verse producten.

Bereikbaarheid en parkeren

 Slingehof ligt in Drachten, vlakbij de A7 (afslag 29 Drachten-Centrum) en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren bij het pand. Zie routebeschrijving.

Slingehof is toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak voor een locatiebezoek.