Condoleances in Slingehof

 Een condoleance biedt mensen de gelegenheid om te laten weten dat ze meeleven met de naasten. Vaak heeft een condoleance de vorm van een samenzijn. Slingehof beschikt over een speciale ruimte voor condoleances.

Condoleance

Er zijn geen vaste regels voor condoleren. Het kan op allerlei manieren. Je kan iemand een kaart, brief of berichtje sturen, of bellen om sterkte te wensen. Je kan een online condoleanceregister tekenen. Ook kan je iemand persoonlijk condoleren. Vaak organiseren nabestaanden een condoleance voor of na de uitvaartplechtigheid.

Slingehof: gastvrije condoleance

Waar en hoe je een condoleance houdt, hangt helemaal van je eigen wensen af. Je kan bijvoorbeeld voor een café of verenigingsgebouw kiezen. Belangrijk is natuurlijk dat er voldoende ruimte is voor de mensen die komen. Kies je voor een condoleance in Slingehof, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat je zelf geen omkijken hebt naar de organisatie. We zorgen voor de aankleding van de ruimte en als je dat wilt, voor muziek. Wij heten de gasten welkom, begeleiden hen naar de koffieruimte en zorgen voor koffie, thee of borrel.

Alles is mogelijk

Geef het afscheid vorm op je eigen manier, naar de wens van de overledene en nabestaanden. Wil je een condoleance in Slingehof, maar baar je de overledene thuis op en is de afscheidsdienst in een sporthal? Prima. Wil je niet alleen de condoleance, maar ook de uitvaartplechtigheid in Slingehof laten plaatsvinden? Dat kan. Ook beschikken we over opbaarkamers en een familiekamer.