Uitvaartplechtigheid in Slingehof

 Voordat iemand wordt begraven of gecremeerd, komen nabestaanden en andere belangstellenden samen. Vul deze uitvaartplechtigheid in op een manier die aansluit bij de wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Bij Slingehof is veel mogelijk.

Uitvaartplechtigheid

Afscheid nemen op jouw manier. Stil en intiem of juist groots en uitbundig. Hoe je de afscheidsplechtigheid ook invult, je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Zodat jij al je aandacht kan richten op het afscheid en loslaten van de overledene.

In Slingehof ervaren gasten een hartelijk welkom en ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Maar ook dienstbaarheid van gedreven medewerkers, die zich met hart en ziel inzetten om iedere wens mogelijk te maken.

Ruimtes en faciliteiten

Het verrassend lichte, open en warm ingerichte pand van Slingehof biedt veel mogelijkheden voor opbaren, condoleren en een uitvaartplechtigheid. In de familiekamer kun je als nabestaanden even rustig samenzijn. De koffieruimte is heel geschikt voor het ontvangen van gasten. Voor een afscheidsdienst kun je terecht in onze aula. Wil je tijdens de dienst muziek laten horen of beelden tonen? Of wil je een livestream en/of geluidsopname maken van de plechtigheid? Het kan allemaal.

Bekijk de mogelijkheden

Verzorgen en opbaren

Wil je in de dagen voor de uitvaart in alle rust afscheid nemen van de overledene, dan kan dat in een van onze opbaarruimtes. Met een eigen sleutel ben je dag en nacht welkom. De opbaarruimte kan naar eigen wens persoonlijk worden ingericht. Ook beschikt Slingehof over een eigen verzorgingsruimte voor het afleggen van de overledene.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid Slingehof

Slingehof ligt aan de rand van Drachten, vlakbij de A7 afslag Drachten-Centrum. Bij het pand is voldoende gratis parkeerruimte. Ook per openbaar vervoer is ons centrum goed bereikbaar.

Het pand is goed toegankelijk voor mindervaliden.